Logo-Quinta

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Op deze website vind je informatie over ons vakantiehuis in de Algarve, zuid-oost Portugal.  De rust en warmte die het huis ons geeft willen we delen met jou. Dit is waarom we ons vakantieverblijf ‘Quinta para Você’ hebben genoemd. Een (t)huis voor jou!  Quinta para Você is een verbouwde quinta in het rustige dorpje Estorninhos. De quinta heeft meer dan een eeuw dienst gedaan als boerderij van een Portugese familie. In 2020 is de quinta gerenoveerd en in 2022 hebben wij er een vakantiewoning van gemaakt.

Jij geniet ‘s morgens van het fantastische uitzicht over de heuvels. Vanuit het huis volg je een wandelroute door de glooiende heuvels en spot je verschillende vogelsoorten. Voor mountainbikers zijn 2 fietsen beschikbaar.

Vervolgens: neem een duik in het privé zwembad of bezoek de meest lange en rustige stranden van de Algarve. Golfliefhebbers gaan naar een golfcourse in de omgeving. In de middag bezoek je een van de vele restaurants in het romantische en gezellige dorpje Tavira.

‘s Avonds staar je naar de verbluffend heldere hemel vanaf het terras.

ALLES OVER HET HUIS

WAT TE DOEN IN DE OMGEVING

Tarieven en Beschikbaarheid